Industrigolv hemma – kan man ha det?

Är du intresserad av att ha industrigolv i något av rummen hemma och undrar om det går? Här får du svaret! 

Kan man ha industrigolv i hemmet?

Det korta svaret är att ja, det går utmärkt! Om man med industrigolv syftar på t.ex. betonggolv, industriparkett, massagolv och epoxigolv går det absolut att ordna. Det kan till och med vara att föredra i ett rum där golvet kommer slitas på mycket, t.ex. i ett hemmagym, garage eller hobbyrum. För dig som vill ha ett långvarigt och hållbart golv som inte behöver underhåll, mer än vanlig städning, på ungefär 50-60 år är industrigolv hemma ett väldigt bra val. 

Var passar industrigolv hemma?

Många väljer också industrigolv hemma av estetiska skäl. Bor du i ett hus som är en tidigare industrilokal, vilket ju är väldigt modernt för både hem och kontor, kan ett industrigolv bli väldigt vacker. I villor av kraftiga material såsom tegel passar också ett industrigolv många gånger in på ett naturligt sätt. 

Industrigolv i Uppsala med BO Måleri

BO Måleri är ditt måleri i Uppsala. Förutom väggmålning, takmålning och våtrumsmålning är vi även specialister på epoximålning av industrigolv. Hör av dig till oss om du behöver epoximålning till ditt industrigolv hemma. Vi ser fram emot att höra från dig och ge dig en kostnadsfri offert på din renoveringsdröm!