Golvläggare | Uppsala

Golvläggning

Ett nytt och vackert golv kan göra barfotagång till en fantastisk upplevelse. Låt din golvläggare i Uppsala förändra hemmet från grunden, bokstavligt talat.

Din golvläggare i Uppsala lägger basen

Bli golvad

Trägolv, plastgolv och slipning. Oavsett vad du behöver hjälp med inom golvläggning finns vi här för dig. BO Måleri har flera decenniers erfarenhet av just golvläggningstjänster och ser, tillsammans med våra kompetenta samarbetspartners, alltid till att du får det slutresultat du önskar.

Ibland kan det dock var svårt att veta hur man vill ha det. Det antal parkettgolv och vinylgolv som finns att välja mellan kan ibland upplevas oändligt. Men även här kommer vi till undsättning. BO Måleri med partners är golvläggarna i Uppsala som hjälper dig hitta det bestäm golvvalet för just ditt hem. Vårt mål är att säkerställa att du blir golvad av vårt arbete hos dig.

Tjänster inom golvläggning

Hör av dig till din golvläggare i Uppsala.

Golvläggare med god grund

Ett stabilt underlag

I grund och botten är BO Måleri oföränderliga. Med det menar vi att vi alltid håller oss till det pris vi satt när vi lägger golv hemma hos dig. Dessutom är våra kunder vår drivkraft. Därför har din golvläggare i Uppsala en nöjd kund-garanti på alla våra arbete. Skulle du hitta något i arbetet som utförts på ett felaktigt sätt, rättar vi därför till det gratis under två år från det att vi gjorde golvläggningsarbetet.

Gör golvmoppen
glad

Hör av dig till oss på ditt måleri i Uppsala och låt oss lägga nya, vackra golv i ditt hem.