Din målare i Uppsala

Om oss

Vi älskar måleri. Och nöjda kunder. Därför har vi alltid kvalitet och service i fokus. Välkommen att läsa mer om BO Måleri.

Lär känna din målare i Uppsala

För ett färggladare Uppsala

Yrkesstolthet och arbetsglädje finns i vårt DNA. Företaget startades redan 1991 av Åke Axbäck och Jan-Erik Lundin i Uppsala. Sedan 2017 är det känt som BO Måleri, då Jonas Belins verksamhet slogs ihop med Håkan Oscarssons måleri.

Vi är målare som verkligen älskar att måla. Därför ligger kärleken till tapetsering, golvläggning och snickeri inte heller långt borta. Men BO Måleri gör mer än så. Utöver det praktiska är vi din målare i Uppsala med bäst lokalkännedom. Oavsett om arbetet ska utföras i Flogsta eller vid Fyrisån, i Länna eller i Lagga, sitter vi på kunskap om bestämmelser kring fasadfärg och andra regler för exteriören i Uppsala med omnejd. Dessutom är vi gärna med dig hela vägen i projektet, från planeringsstadiet med färgval till projektets slutförande med alla detaljer på plats.

Målaren som garanterar goda resultat

Nöjda kunder är aldrig en slump

Det kan kännas riskabelt att låta någon annan renovera ditt hem. Pris, tidsåtgång och inte minst kvaliteten på hantverket är faktorer som oroar många lägenhets- och villaägare. Så ska du aldrig ha det med BO Måleri. Därför erbjuder din målare i Uppsala alla kunder en nöjd kund-garanti. Den innebär två års garanti på utfört måleriarbete. Allt för att du ska få bästa möjliga pris, effektivitet och resultat på ditt renoveringsprojekt.

Klimatsmarta målaren i Uppsala

Måleri + Miljö = Sant

Det är viktigare än någonsin att ta miljöansvar. Det tycker vi på BO Måleri. Därför arbetar vi med huvudleverantören Beckers. Tack vare en visionär syn på miljö och måleri blev de, som första svenska färgtillverkare någonsin, Svanenmärkta. Det innebär att Beckers färger tillhör bland de minst miljöbelastande i branschen. Samma färger som vi målar dina vardagsrumsväggar med.

Vad kan vi
måla åt dig?

Din målare i Uppsala har spetskompetens inom måleri, tapetsering, golvläggning & snickeri.