Fråga din målare i Uppsala

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad behöver vi göra innan ni kommer?

Oftast så räcker det med att ställa in alla rummets möbler i mitten av rummet, vi plastar in dem innan målningen påbörjas. Tänk på att målaren behöver utrymme runt om i hela rummet för att komma åt ordentligt. En bra regel är att frigöra ca 1,5 m från väggarna. Utöver möblerna måste du också ta ner tavlor, gardiner och taklampor samt ta bort eventuella saker på fönsterbrädorna.

Ger ni garanti?

Självklart! Vi har 2 års garanti på alla utförda arbeten samt att vi är anslutna till Måleriföretagens Nöjd-Kund-Garanti.

Hur sker betalningen?

Ingen förskottsbetalning förekommer. Debiteringen sker via faktura som skickas ut efter att överenskommet arbete är slutfört.

Kan man använda ROT-avdraget hos er?

Det går bra att använda ROT-avdraget hos oss, förutsatt att man uppfyller Skatteverkets villkor för att få rotavdrag.

Vad kostar det att tapetsera om sovrummet?

Prissättningen på ett tapetsering eller måleriarbete beror på flera olika faktorer som storlek på rummet/ytan som ska målas, mängden förarbete som krävs samt vilket skick ytan är i. Därför rekommenderar vi inte att pris lämnas på ett måleriarbete vi inte har sett.

När ni kontaktar oss för att få en prisuppgift bokar vi in ett möte med er så att vi kan inspektera ytan som ska målas/tapetseras. Därefter återkommer vi till er med en offert som är baserad på omfattningen av arbetet. På så sätt kan vi säkerställa att ni får ett korrekt pris som vi kan stå för. Offerten kan ni ta ställning till i lugn och ro och återkomma till oss om ni önskar boka in tid för när vi ska komma och utföra arbetet.

Vad kan vi
måla åt dig?

Din målare i Uppsala har spetskompetens inom måleri, tapetsering, golvläggning & snickeri.