Måleri Uppsala

Tjänster

BO Måleri är din helhetsleverantör av renoveringsdrömmar. Vi erbjuder ett brett antal tjänster inom tapetsering, golvläggning, snickeri och målning i Uppsala. Vad behöver du för att förverkliga din dröm?

Målning i Uppsala av toppkvalitet

Måleri

Ett par lager färg är allt som krävs. Då får du den där nyrenoverade känslan i vardagsrummet, på husfasaden eller i taket. Låt oss hjälpa dig få till ett perfekt resultat på alla slags målningsprojekt hemma hos dig.

Målning och tapetsering går hand i hand

Tapetsering

En vacker tapet kan liva upp de allra mest tråkiga rum. Oavsett smak och inredningsstil leder vi dig till den tapet som passar just ditt hem. Och tapetbubblor? Sådana kommer du aldrig se igen.

Efter målning kommer golvläggning

Golvläggning

Att ha båda fötterna ståendes stadigt på jorden börjar med en hållfast grund. Det kan vi ordna åt dig. Vi lägger allt från trägolv till plastgolv och leder dig gärna till rätt golv för just ditt hem.

Hantverk och målning i Uppsala

Snickeri

Ett personligt hantverk går aldrig ur tiden. Därför ligger småsnickeri oss varmt om hjärtat. Vare sig ditt hem behöver en platsbyggd möbel eller stuckaturer i tak och på väggar gör vi jobbet åt dig.

Fågel, fisk
eller mittemellan?

Oavsett vilken typ av tjänst du behöver hjälp med, ingår en kostnadsfri konsultation på plats hos dig, följd av en gratis offert. Välkommen för att få hjälp med målning med mera i Uppsala.