Måleri Uppsala

Måleri

Stig in hos oss på Bo Måleri, där vi sätter ditt måleriprojekt i fokus. Med vår nöjd kund-garanti får du alltid två års garanti på arbetet och ett fast pris som gäller under hela projektet.

Kontakta oss idag för en gratis offert och hembesök. Tillsammans skapar vi en pålitlig och färgstark tillvaro för ditt hem.

Målare som sätter färg på Uppsala

Sätt färg på tillvaron och öka bostadsvärdet

Upptäck magin med färg med oss på Bo Måleri i hjärtat av Uppsala. Vi är certifierade målare som hjälper dig att skapa en fräsch och nyrenoverad känsla i ditt hem. Oavsett om det är vägg, golv, tak eller fasad som kräver en ommålning. 

Med en stark passion för måleriyrket strävar vi alltid på ett slutresultat av hög kvalitet. Vi utför alla sorters måleritjänster inom både utvändig målning och invändig målning. Låt oss sätta färg på din bostad – samtidigt som det höjer värdet på din bostad.

Våra tjänster inom måleri

Vad behöver du hjälp med? Inget måleriarbete är för stort eller litet för oss. Våra målare hjälper dig att förverkliga dina renoveringsdrömmar. Läs mer om våra måleritjänster nedan.

Vi bekänner färg

Din lokala målerifirma i Uppsala

På BO Måleri är vi inte sena med att bekänna färg. Vi vill nämligen att samarbetet med dig som kund ska genomsyras av tillit. Därför håller vi alltid vårt ord: tjänstens pris gäller genom hela projektet, vi skickar endast ut certifierade målare och erbjuder dig dessutom en nöjd kund-garanti. Med den har du två års garanti på alla arbeten vi utför hos dig. Om du önskar dra nytta av ditt ROT-avdrag, meddela oss så drar vi av 30 procent av kostnaden för arbetet direkt på fakturan.

Jag ska måla hela världen,
lilla mamma!

… men låta min målare i Uppsala sköta jobbet. Kontakta oss för en kostnadsfri offert, inklusive konsultation på plats hos dig.