Måleri | Uppsala

Måleri

Ute och inne, vinter som vår. BO Måleri greppar gärna penseln varhelst och närhelst våra kunder vill ge sitt hem ett nytt utseende.

Måleriet i Uppsala som levererar känslan

Sätt färg på tillvaron och öka bostadsvärdet

Det finns få saker i livet som slår den. Den där fräscha, nyrenoverade känslan som uppstår när ett par lager färg omsorgsfullt strukits över väggen, golvet, taket eller fasaden. Den kan ditt måleri i Uppsala leverera, hemma hos dig.

Med en yrkespassion som gör att kvalitet får spela huvudrollen, utför BO Måleri flera sorters måleritjänster inom både utomhusmålning och inomhusmålning. Utforska hur vi kan sätta färg på tillvaron – samtidigt som vi höjer värdet på din bostad.

Tjänster inom måleri

Ta hjälp av ditt måleri i Uppsala

Ditt trovärdiga måleri i Uppsala

Vi bekänner färg

På BO Måleri är vi inte sena med att bekänna färg. Vi vill nämligen att samarbetet med dig som kund ska genomsyras av tillit. Därför håller vi alltid vårt ord: tjänstens pris gäller genom hela projektet, vi skickar endast ut certifierade målare och erbjuder dig dessutom en nöjd kund-garanti. Med den har du två års garanti på alla arbeten vi utför hos dig.

Jag ska måla hela världen,
lilla mamma!

… men låta min målare i Uppsala sköta jobbet. Kontakta oss för en kostnadsfri offert, inklusive konsultation på plats hos dig.