Ådringsmålning, lasering och lavering Uppsala

Dekorationsmålning

Ådringsmålning och lasyr - anlita en dekormålare

Efter över 30 år i branschen och med målare som brinner för att måla kan vi på BO Måleri hjälpa dig med allt inom målning, inklusive dekorationsmålning. Oavsett om du vill lasera trä eller måla mönster på din vägg kan vi hjälpa dig med dina önskemål. 

Proffs på dekorationsmålning i Uppsala

Vi erbjuder flertalet tjänster inom dekorationsmålning: ådringsmålning, lasering och lavering. 

Ådringsmålning är en gren inom dekorationsmåleri där målaren försöker få ytan att efterlikna ett visst sorts träslag. Vare sig du vill att väggen, möbeln eller listen ska likna mahogny eller ek ser vi till att du får det resultat du önskar.

Lasering är en teknik där man målar en yta med den transparenta färgen lasyr, för att skapa ett djup och lyster i färgen som är svårt att uppnå på något annat sätt. 

Lavering är en annan teknik som skapar djup och nyanser i målningen, genom att använda tunna, genomskinliga lager av färg för att uppnå önskad effekt. 

Om du vill veta mer om dessa tekniker, eller om du vill ha en kostnadsfri offert på dekorationsmålning i Uppsala – kontakta oss idag!

Det här ingår i tjänsten dekorationsmålning

  • Professionellt utförd ådringsmålning
  • Lasering med färg eller transparent lasyr
  • Lavering av högsta kvalitet

Genomslag
för träslag

Vill du måla om en yta för att få det på pricken likt ditt favoritträslag? Hör av dig till BO Måleri, ditt måleri i Uppsala, för att få hjälp med ådringsmålning eller andra typer av dekorationsmålning i Uppsala.