Fasadmålning Uppsala

Fasadmålning

Fasadmålning i Uppsala - vi målar om din fasad

Vi på BO Måleri står för all skötsel av din fasad och har lång expertis av allt inom fasadarbete, inklusive rengöring av fasaden; skrapning av färg; att sprutmåla fasad och att måla tegelfasad. Detta skapar inte bara en vacker fasad rent estetiskt, det får också fasaden att må bra under hela sin livstid genom att motverka röta och mögel som kan uppstå om fasaden inte sköts om.  

Experter på att måla fasad oavsett material

När det är dags att byta färg på huset står du inför valet av att måla huset själv eller anlita målare. Vi är experter på husmålning och gör allt jobb åt dig, från att skrapa fasad och utföra fasadtvätt innan målning till att välja bästa fasadfärgen. 

Vare sig din fasad är i trä, puts eller tegel ser vi på BO Måleri till att du får bästa möjliga resultat på din fasadmålning i Uppsala. Dessutom vägleder våra fasadexperter dig gärna till rätt produkt och kulör för just dina ändamål. För ett vårdat yttre – kontakta oss för en kostnadsfri offert på fasadmålning.

Det här ingår i tjänsten fasadmålning hos BO Måleri

  • Rengöring av fasadytan
  • Hjälp vid val av färg
  • Rådgivning vid val av kulör
  • Fasadmålning av högsta kvalitet

Vi målar upp
en vacker fasad

BO Måleri, din målare i Uppsala, besöker gärna ditt hem eller företag för att kunna ge dig en kvalificerad och kostnadsfri offert på fasadmålning i Uppsala.