Målare | Uppsala

Tapetsering

Din målare i Uppsala slipar, spacklar och slätar ut. Så att du kan slappa, vila och koppla av. Låt oss på BO Måleri ta hand om tapetseringen i ditt hem.

Tapetsering i toppklass

Sitter du i klistret?

Då har du kanske råkat ut för ett misslyckat försök av hemtapetsering. Men var lugn, våra målare finns här för dig. Oavsett vilken slags tapet du vill ha eller vilket underlag du vill tapetsera på finns BO Måleri i Uppsala för att ta fram den bästa lösningen för ditt hem. Så att du slipper fastna i tapetklistret.

Tjänster inom tapetsering

Låt din målare i Uppsala dekorera väggarna. Vi kan hjälpa dig med flera olika sorters tapetseringstjänster, såsom följande:

Grön bock eller checkruta.

Tapetsera non woven-tapet

Grön bock eller checkruta.

Tapetsera papperstapet

Grön bock eller checkruta.

Tapetsera väv

Grön bock eller checkruta.

Tapetsera mönsterpassning

Perfekt resultat med din målare i Uppsala

Bye bye, bubblor!

Bubblor får gärna finnas i champagneglas. Men absolut inte på väggen. Tack vare att vi hjälpt 70 000 kunder att ta fram sina drömhem genom renovering, vet vi på BO Måleri att vår tapetsering kommer få en perfekt yta. Faktum är att vi garanterar goda resultat – vår nöjd kund-garanti gör att vi kommer tillbaka och rättar till eventuella fel hos dig, i hela två år efter att arbetet utförts. Vinka adjö till bubbliga tapeter och låt din tapetserare i Uppsala göra det mesta av dina innerväggar.

Var på tapeten

Klassiska former eller moderna mönster? Vi sätter upp den tapet du vill. Hör av dig för en gratis offert från ditt måleri i Uppsala,  utifrån just ditt hems förutsättningar.