Snickeri | Uppsala

Snickeri

Det är de personliga detaljerna som gör det – låt oss ordna dem åt dig. Hör av dig till ditt snickeri i Uppsala för att få hjälp med allt inom småsnickeri.

Småsnickeri i Uppsala

Från möbler till ornament

Har ditt hem särskilda förutsättningar eller vill du ha unikt snickeri? Då löser vi på ditt snickeri i Uppsala det. BO Måleri samarbetar sedan länge med stadens skickligaste snickare, men utför även en del snickeriarbeten själva. Behöver du komplettera lägenheten med en platsbyggd möbel, eller vill du kanske utsmycka villan med stuckaturer och ornament? Tveka då inte att kontakta oss för ett fläckfritt resultat.

Tjänster inom snickeri

Snickaren i Uppsala som gör ditt hem personligare.

Uppsalabornas snickeri

Förverkliga din idé

BO Måleri vill förverkliga dina snickeridrömmar. Och veta att du känner dig trygg under tiden. Därför har vi en nöjd kund-garanti som gäller på samtliga av våra tjänster. Och småsnickeriet är inget undantag. Hos har du två års garanti på alla arbeten vi utför hos dig – enklare än så blir det inte.

Nya hantverk
i hemmet?

Kontakta ditt måleri i Uppsala för att få en kostnadsfri konsultation på plats och en gratis offert innan du bestämmer dig för att skrida till verket med din snickerivision.