Våtrumsmålning Uppsala

Våtrums­målning

Våtrumsmålning - måla klinkergolv och badrum

Vid våtrumsmålning behöver särskilda krav och bestämmelser tas med i beräkningen för att säkerställa att de målade ytorna i badrum och andra våtrum håller god kvalitet under många år framöver. Detta gäller oavsett om du ska måla klinker, våtrumsmatta eller annan målning i ditt våtrum. Vi har funnits i branschen sedan 1991 och har samlat på oss kunskap och erfarenhet om allt inom måleri och kan därför erbjuda dig en stadig hand och gedigen yrkeskunskap om du vill måla våtrum. 

Rätt våtrumsfärg till ditt rum

Med BO Måleri får du ett garanterat vackert våtrum. Oavsett om du vill måla om tvättstuga eller toalett, bad- eller duschrum säkerställer vi att resultatet blir precis så som du vill ha det. Vi hjälper dig att välja rätt färg till ditt rum och är med dig hela vägen av processen. Kontakta oss när du behöver professionell hjälp med din våtrumsmålning i Uppsala.

Det här ingår i tjänsten våtrumsmålning

  • Rengöring av den yta som ska målas
  • Spackling och uppsättning av väv
  • Måleribranschens våtrumskontroll MVK

Våtrumsmålning i Uppsala
för inredningsfantaster

BO Måleris våtrumsmålning i Uppsala garanterar att du kommer vilja tillbringa minst lika mycket tid i badrum eller tvättstuga som i vardagsrummet. Hör av dig för en kostnadsfri offert för allt slags måleri i Uppsala.