Renovera lägenhet i Uppsala

En målande helrenovering

Hos paret Hanna och Gabriel utförde vi på BO Måleri en helrenovering som faller de flesta interiörnördar i smaken. Fortsätt läsa för att ta reda på hur det blev!

Renovera lägenhet från topp till tå

Genom Uppsala-entreprenören Arijana “Jana” Heinrici, som bland annat driver den framgångsrika bloggen Lifestyle by Jana, fick BO Måleri chansen att renovera en hel lägenhet. Paret Hanna och Gabriels lägenhet i jugendstilshuset Tripolis, i den centrala stadsdelen Fålhagen, skulle alltså få sig ett ansiktslyft.

Det var där BO Måleri kom in. Vi utförde flertalet arbeten i lägenheten, många gånger i samarbete med inredningskunniga Jana. Dels målade vi om hela lägenheten i en vacker, matt färg som valdes med hjälp av henne, men som vi på Bo Måleri sen själva tog fram. Innan dess utförde vi även det ansträngande arbetet som limfärgsborttagning i taket innebär. Dessutom snickerimålade vi både balkongmöbler och en hylla, som dessutom platsanpassades och fick samma färg som väggen den stod mot. För att få ett mer rustikt utseende satte vi även upp stuckaturer och ornament på tak och väggar.

Ikon för avatar.
Riktiga proffs! De bjuder ständigt på ett glatt humör och levererar alltid det som utlovats till. Jag kan med hela hjärtat rekommendera BO Måleri.
Jana Henrici
Entreprenör och bloggare

Drömmen om att renovera lägenheten blev sann

Detta hjälpte vi Hanna och Gabriel med:

  • Måla om hela lägenheten
  • Måla balkongmöbler
  • Skapa en särskild matt färg, även kallad pure color
  • Måla in stuckaturer på taket och ornament på väggen
  • Snickerimåla och platsanpassa hylla
  • Tvätta bort gammal limfärg
  • Slipa golvet

Vill du ha hjälp med att
renovera din lägenhet?

Kontakta BO Måleri för att reda hur vi kan förverkliga dina renoveringsdrömmar.